Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Accessoarer som är snygga och praktiska! Märket Triwa erbjuder accessoarer som verkligen är pricken över i:et och kan göra alla dina outfits riktigt snygga och moderiktiga! Men något av det bästa med Triwas produkter är att de även är praktiskta och funktionella. Med de analoga klockorna kan du hålla tiden och med solglasögonen skyddar du ögonen från solens skadliga strålar. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Triwa, så att du ska kunna frossa i snygga accessoarer. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Råkar du göra sönder din klocka? Var då lugn! Alla klockor kommer med en garanti på 2 år! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svenska klockor och solglasögon när de är som bäst! Triwa är ett svenskt märke som satsar på hög kvalitet, och det märks på deras produkter. Till exempel har klockan Lansen Gold Brown Braided Mono ett flätat armband av ekologiskt läder som är tillverkat på ett svenskt garveri i Tärnsjö. Även solglasögonen har gjorts med stor svensk precision. På Triwa Crimson Olivia Solglasögon består ramen av handskuret acetat och har även grå gradientlinser med optik från Carl Zeiss Vision! Letar du efter något mer färgstarkt, som dessutom passar bra för både tjejer och killar, bör du satsa på Triwa Lomin Rubber!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.