Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra hörlurar från Urban ears! Ljud är något som ständigt finns omkring oss, som vi inte riktigt kan komma ifrån. Därför kan det såklart vara skönt att få bestämma vilka ljud man vill höra på egen hand, förslagsvis med ett par hörlurar från Urbanears! Du har med andra ord hittat rätt, för här på Fyndiq så har vi samlat ett riktigt stort och billigt utbud av Urbanears hörlurar, så att ens öron kan fyllas av ljuv musik när än man vill. Dessutom har de hörlurar med mikrofon, så att man kan använda dem som headset till mobilen!

Tips för ett lyckat köp! Kan du inte bestämma sig om du vill ha vita hörlurar, eller kanske i någon rolig färg? Varför inte beställa hem mer än ett par så att du kan variera dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bagis eller Plattan? Urban ears har hörlurar i massor av olika modeller. Vissa föredrar in ear hörlurar och klickar hem ett par Urbanears Bagis eller Kransen, medan andra föredrar vanliga hörlurar som populära Urbanears Plattan eller lite mer avancerade Zinken. Alla har vi olika åsikter om vilka som är de allra bästa hörlurarna, men oavsett vilka du än beställer från Urbanears så kommer man garanterat få ett par lurar av otroligt bra kvalitet med riktigt bra ljud.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.