Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Trendigt från Vera Wang billigt! Att bära Vera Wang är någonting många drömmer om. Helst från topp till tå, men bara ett sprut från en Vera Wang parfym kan vara tillräckligt för den modeintresserade. Vera Wang är ett märke som är högt eftertraktat av många och det är med glädje vi presenterar ett stort utbud av Vera Wang produkter till ett lägre pris. Passa på att fynda den Vera Wang produkt som du vill ha innan den tar slut, kanske en Vera Wang princess parfym? Du hittar den billigt hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Letar du parfym är Vera Wang parfym ett säkert kort, oavsett om den är till dig eller om du ska ge bort den i present. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Eftertraktade produkter med hög modefaktor! Vera Wang är en kinesisk-amerikansk modedesigner som skapat märket med samma namn. Varumärket grundades 1990 och sedan dess har kreation efter kreation skapats, den ena bättre än den andra. Har du chansen att bära Vera Wang ska du ta den — och om du väljer att handla via oss på Fyndiq kommer du garanterat att hitta ett lägre pris än annars. Ta därför chansen att fynda Vera Wangs fantastiska produkter snarast. Du kommer inte att ångra dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.