Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Viktor & Rolf produkter online hos oss på Fyndiq! Vill du lukta som en blomma? Då ska du ta en titt på våra lyxiga Viktor & Rolf produkter. Vi har ett brett och billigt sortiment av blommiga och feminina parfymer som Petite Flowerbomb, Bonbon och La vie en rose, men även den lite starkare och mer maskulina Spicebomb, för den som vill ha en lite mer kryddig signaturdoft med toner som läder och saffran. Är det hemmet som behöver fräschas upp? Välj då ett doftljus, och vi lovar dig att du aldrig vill gå hemifrån igen!

Tips för ett lyckat köp! Edp eller Edt, vad är egentligen skillnaden? Edp är lite starkare och håller cirka fem timmar, medan Edt håller cirka tre. Vilken sort du än väljer, kan vi garantera dig dofter av god kvalitet! Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den perfekta presenten Finns det något lyxigare att få eller ge bort än en fin presentask med parfym eller doftljus? Förmodligen inte. Men glöm inte att det glammiga märket Viktor & Rolf har fler produkter än så, kolla bara in deras solglasögon, kläder och bröllopsprylar! Fast visst är det något speciellt med deras doftkollektion? därför föreslår vi att om du inte har någon att ge presenten till, köp en doft till dig själv — det förtjänar du! Viktor & Rolf produkter erbjuder fräscha dofter som för alla och mycket mer! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.