Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Wilfa gör varor av god kvalitet! Att omge sig av produkter med god kvalitet är att omge sig av produkter med lång livslängd. Väljer du produkter från Wilfa är det precis vad du får: produkter med känsla för både design och kvalitet. Handlar du dem dessutom här på Fyndiq är inte god kvalitet lika med dyr produkt. Här finner du allt från billig Wilfa kaffebryggare och Wilfa mixer till isbitsmaskin. Ja, allt du kan tänkas behöva för att få ett hem att trivas i. Med våra bra leveransvillkor kan du även shoppa hur mycket du vill utan att kostnaden blir högre.

Tips för ett lyckat köp! Här på Fyndiq får vi in nya produkter dagligen, så håll ögonen öppna på denna sajt om du är ute efter något speciellt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prisbelönta produkter! Oavsett om du är på jakt efter ett Wilfa våffeljärn eller den populära Wilfa Svart Presisjon så vet du att du får bra kvalitet och otroligt snygg skandinavisk design vad du än väljer. Detta märke har produkter för det mesta du kan tänkas behöva i hemmet. Snygga och användbara produkter som underlättar och gör vardagen lite enklare, bättre och trevligare. Med elegant skandinavisk design och innovativ teknologi får du produkter som du inte vill gömma i ett skåp utan ställa på första parkett för beskådning.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.