Kundservice

Designa ditt eget mobilskal från 129 kr

Hos oss kan du designa mobilskal till i princip alla modeller av iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus och Xiaomi.

Ladda upp dina egna bilder
Lägg till dekaler, text och mer!

Skapa ett unikt och personligt mobilskal

Vi har redan allt du behöver till din mobil och erbjuder Sveriges största utbud av billiga mobiltillbehör och skal. Nu erbjuder vi dessutom Designa själv, där du designar och skapar egna unika telefonskal och fodral. Hitta din mobilmodell bland alla våra hundratals enheter och börja anpassa skydd och fodral till just din mobiltelefon. Vi erbjuder en rad olika möjligheter för att du ska kunna få fram det skal och fodral som just du är ute efter.

Mobilskal med eget foto

Du kan välja mellan att ladda upp dina befintliga bilder eller att fotografera direkt från din kamera. Om du har svårt att välja foto så går det även bra att skapa snygga foto-kollage! Denna typ av skal passar utmärkt som present, så ta reda på vilken telefonmodell som gäller och kasta dig in i vår motor för egen-design och bygg ihop den perfekta gåvan. Enbart din fantasi sätter gränserna för hur mycket eller hur lite du vill göra med dina bilder på våra skal.

Mobilskal med text

Utöver möjligheten att skapa skal med eget motiv eller bild så kan du självklart även lägga till valfri text såsom till exempel ditt eller någons annans namn. Fler typsnitt att välja emellan!

Både billigt och hög kvalitet

Vi pressar alltid priserna för att kunna gynna dig som kund, men aldrig på bekostnad av kvaliteten. Designa själv utgörs av våra bästa produkter till de lägsta priserna. Egen design på kvalitativa fodral, skydd och skal har aldrig varit så billigt. Tryck på fram- och baksida med grym färgåtergivning och högsta kvalitet på print. Det är vi numera experter på och stolta över att kunna säga. Bäst i test? Absolut! Välkommen till Designa själv med Fyndiq, där du numera inte bara kan fynda snygga telefonskal och coola mobilskal, utan också fynda gränslöst med din fantasi dagligen!


Vanliga frågor och svar

Vilka modeller kan jag designa skal för?

Hos oss kan du designa skal för alla modeller i vårt sortiment. Detta innefattar både vanliga och mindre vanliga modeller från iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus och Xiaomi.

Kan man även lägga till text på mobilskalen?

Ja, det är möjligt att lägga till text och figurer.

Hur mycket kostar det att designa ett eget skal?

Priset beror på vilket mobilskal du vill designa, men det finns från 129 kr. Som allt annat hos oss är det självklart billigt!

Kan jag designa iPhone skal hos Fyndiq?

Ja, vi har skal till alla möjliga iPhone-modeller.

Varför borde man designa sitt eget mobilskal?

Att designa ditt eget mobilskal kan vara ett roligt sätt att uttrycka din personliga stil och skapa ett skal som är unikt för dig. Det kan också göra din mobil lättare att känna igen!

Vad finns det för typer av billiga mobilskal?

När det gäller billiga mobilskal finns det ett brett utbud att välja mellan, inklusive silikonskal, hårdplastskal, läderskal, flip-cover och mycket mer. Valet beror på din stil, budget och hur mycket skydd du behöver för din mobil.