Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga bläckpatroner på nätet

7 713 Fynd

Dags att fylla på färgpatroner

Finns det något mer irriterande än när man är mitt uppe i en utskrift och din skrivare plötsligt börjar signalerar att dina patroner håller på att ta slut? Därför kan det verkligen vara läge att kolla in Fyndiqs stora utbud av billiga bläckpatroner och färgpatroner. Här finns nämligen alla nätens smarta fynd samlade på en och samma plats. Plocka på dig alla färger, all bläck och alla toner du kan komma att behöva i framtiden och slipp blinkande skrivare som förstör din pågående utskrift! Oroa dig inte för att du tagit för många heller, det är nämligen samma frakt oavsett storleken på ditt paket.

Tips för ett lyckat köp

En bläckpatron fungerar inte i alla skrivare, har du en HP så är det en speciell färgpatron som ska in i luckan och detsamma gäller till Canon, kolla upp modellen innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från bläckstråleskrivare till laserskrivare

Tekniken går framåt även för skrivare och dess färgpatroner. Från början hade vi stora skrivare på kontoret som gärna trilskades och råkade ut för olyckor när kollegor inte klarade av att hantera maskinerna. Idag är det dock en helt annan historia och med flera funktioner som att skriva ut foton och samtidigt kunna scanna, kopiera och skicka iväg ett papper på en bråkdels sekund så är våra skrivare betydligt mindre och enklare. Idag behöver man dock fortfarande bra bläckpatroner till skrivaren och oavsett om det är toner, bläck eller färg så finns det olika fördelar med alla olika patroner.