Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig datorladdare på nätet!

Håll datorn vid liv med laddaren!* Datorn har snabbt gått från att vara någonting som bara datornördar använt sig av, till att bli någonting vi människor inte kan leva utan. Och med bärbara datorer kan en också ta med sig sin dator var som helst. Om någonting skulle hända ens dator, är det nog många som skulle bli förkrossade. Just därför, och det faktum att en dator aldrig kan fungera utan ström, har vi på Fyndiq tagit fram ett stort utbud av laptop laddare till ett billigare pris, och detta oavsett om du behöver en Mac eller HP laddare.

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att kontrollera märket på laddaren, det är så tråkigt om den inte passar när du får hem den. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laddaren är datorns föda! Ja, men visst är det så, och det stämmer oavsett vilken laddare laptop man än behöver. Vad som dock är viktigt när du ska handla en laddare till din dator, är att det är rätt märke. Som tur är har vi på Fyndiq ett stort utbud av allt från HP, Deli, Mac, Fujitsu, Lenovo och många fler. Du bör med andra ord kunna hitta en laddare som passar just din dator, och med det pris vi säljer dem för kommer det att vara värt varenda krona, eftersom att din dator då kan fortsätta att leva.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.