Kundservice

Fynda Laptopbatterier billigt på nätet

737 Fynd

Viktigt med batterier till datorn

En dator har för många blivit en av sina allra käraste ägodelar, och det är inte så konstigt! Vi jobbar på dem, håller kontakt med våra vänner, lär känna nya och shoppar online, så det är rätt givet att vi fäster oss vid våra datorer. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av billiga batterier för bärbara datorer, ifall den skulle börja bli trött och inte längre vill laddas. Något som helt klart kräver snabba resurser, en dator utan datorbatteri är inte mycket värd!

Tips för ett lyckat köp

Se gärna efter en extra gång så att ditt batteri som du ska beställa hem är det som passar för din bärbara dator. Om det är fel modell så fungerar det ju inte så bra, tråkigt nog! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den bärbara datorns utveckling

Den första bärbara datorn tillverkades 1981, och vägde då hela 10, 7 kilo! Lite annorlunda jämfört med dagens MacBook Air och andra lätta, bärbara datorer. En utveckling som är väldigt uppskattad, när det gäller laptop batterier såväl som hur stor väska man måste ha för att bära den med sig. För hur kul är det att släpa med sig en dator som väger mer än vad man lyfter på gymmet när man ska till och från jobb och liknande?