Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga nätverk online!

Dags för snabbare och bättre uppkoppling på nätet? Då är det definitivt ett nytt nätverk du behöver! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga nätverk för dig att välja bland. Här hittar du allt för nätverk så som router och skarvdon på en och samma plats. Vad sägs till exempel om en sprillans ny accesspunkt från D-Link eller kanske en Billion BiGuard S20 SSL VPN med 2-WAN stöd för automatisk failover? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktbeskrivningen innan du beställer en vara så att du är helt säker på att den passar för just din elektronik! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Letar du efter den bästa routern? Då har du kommit helt rätt! Har du ett stort hem och vill ha trådlöst nätverk? Kanske behöver du en ny trådlös router för att din gamla krånglar? Eller så kanske du är ute efter WiFi Repeater som hjälper dig att vidga ditt internet så att fler än bara du får tillgång till det? Här hos oss på Fyndiq kan du välja nätverk, skarvdon, kontaktplåt och router från mängder av kända varumärken så som Deltaco, Asus, Belkin och D-Link samt många fler. Letar du efter USB-förlängning över nätverkskabel eller en D-Link All-in-one mobile companion Router/Extender? Det och mycket mer hittar du här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.