Kundservice

Fynda bra & billiga nätverk online

6 214 Fynd

Filtrera

Dags för snabbare och bättre uppkoppling på nätet?

Då är det definitivt ett nytt nätverk du behöver! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment av billiga nätverk för dig att välja bland. Här hittar du allt för nätverk så som router och skarvdon på en och samma plats. Vad sägs till exempel om en sprillans ny accesspunkt från D-Link eller kanske en Billion BiGuard S20 SSL VPN med 2-WAN stöd för automatisk failover? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Läs alltid produktbeskrivningen innan du beställer en vara så att du är helt säker på att den passar för just din elektronik! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Letar du efter den bästa routern?

Då har du kommit helt rätt! Har du ett stort hem och vill ha trådlöst nätverk? Kanske behöver du en ny trådlös router för att din gamla krånglar? Eller så kanske du är ute efter WiFi Repeater som hjälper dig att vidga ditt internet så att fler än bara du får tillgång till det? Här hos oss på Fyndiq kan du välja nätverk, skarvdon, kontaktplåt och router från mängder av kända varumärken så som Deltaco, Asus, Belkin och D-Link samt många fler. Letar du efter USB-förlängning över nätverkskabel eller en D-Link All-in-one mobile companion Router/Extender? Det och mycket mer hittar du här!