Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig router på nätet idag!

Fyndiqs favoriter

En trådlös router gör en lycklig! Vi behöver internet för att kunna göra nästan allting idag, och utan en router blir det svårt att komma åt internet. Här på Fyndiq hittar du ett stort sortiment av både 4g router och 3g router, allt du behöver för att få bra wifi hemma! Fyndiq samlar nätets alla fynd på ett och samma ställe, vilket gör att du lätt hittar något billigt som passar dig. Fraktkostnaden är låg, så du behöver inte oroa dig för den heller, hur mycket du än beställer så kommer du billigt undan!

Tips för ett lyckat köp! Dubbelkolla så att du har lagt rätt router i varukorgen och att det är en sådan som passar till ditt hem och dina datorer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nyckeln till internet, en trådlös router! Tänk vad folk hade sagt om vi för 100 år sedan sa att det skulle finnas någonting som gjorde att man snabbt som attan fick tillgång till världens all information, och att man kunde nå en person på andra sidan jordklotet på någon sekund med några enkla datortillbehör! En hisnande tanke om idag är fullkomlig verklighet, allt man behöver är en router, ett bredband och en dator, smartphone eller surfplatta och sedan är man ute i det världsomspännande nätet! Visserligen använder vi det mest till att kolla på bilder av söta katter, men det behöver vi ju inte säga till de som levde för 100 år sedan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.