Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig CD & DVD på nätet!

Fyndiqs favoriter

CD-skiva i DVD-spelaren! Inte alla vet om det, men det går faktiskt att spela CD skivor i DVD-spelare då de olika formaten går mycket bra ihop. Och här på Fyndiq kan du köpa allt inom ramen för CD & DVD och detta till låga priser. Allt från portabel och inspelningsbar DVD spelare till tomma CD skivor hittas här. Kanske är du en av de som vill flytta gamla filmer på VHS till DVD? Då kan du köpa de tomma DVD filmer som du behöver här. Passa också på att köpa hem en väska för bra CD förvaring för när du ändå är här och handlar billiga CD-skivor.

Tips för ett lyckat köp! Det finns mindre skivor, exempelvis Verbatim DVD-RW 8 cm, och de är betydligt mindre än standard. Kolla ordentligt innan du trycker på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

CD-skivan vs DVD:n! Det är långt från alla som minns disketten, eftersom den blev helt nermejad av CD-skivan när den kom. Och inte heller stod CD:n säker när DVD-skivan kom och tog sin plats på marknaden. Dock har kriget mellan de olika parterna nu lagt sig, och en kan köpa CD och DVD utan att vara orolig över bråk i bokhyllan – men nog är det intressant att se hur utvecklingen tagit sig. Kom in och se om du hittar de skivor och DVD:er som du söker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.