Fri frakt över 299:-

Fri frakt över 299:-

Fynda billig extern hårddisk på nätet

572 Fynd

Har du minnet fullt?

Det är inte så ovanligt i dagsläget. Vi använder våra datorer till väldigt mycket och vill lagra allt från program och filmer till bilder och musik på våra datorer, och då tar ibland utrymmet i hårddisken slut. Då kan man behöva köpa en extern hårddisk, och här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av externa hårddiskar och hårddiskkabinett, så att du enkelt och billigt ska kunna lagra mer! Så passa på att fynda en extern hårddisk på 500gb eller mer, så behöver du inte kasta något i papperskorgen!

Tips för ett lyckat köp

Hur stor extern hårddisk behöver man? Ja, vi tycker att en på 500gb eller 1tb är alldeles utmärkt lagom! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Externa hårddiskar är frihet

Inte bara gör en extern hårddisk så att du kan lagra mer än vad som ryms på den hårddisk du har i datorn, den ger dig även möjlighet att säkerhetskopiera innehållet på datorn. Så om den skulle gå sönder, bli stulen eller krascha så kan du återställa den, vilket kan vara nog så viktigt med tanke på hur mycket man har på datorn som man absolut inte vill bli av med! Och en extern hårddisk är dessutom bra för att kunna ta med sig filmer, bilder och annat hem till andra än dig själv, perfekt om ni ska ha filmkväll hos en kompis!