Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig extern hårddisk på nätet!

Fyndiqs favoriter

Har du minnet fullt? Det är inte så ovanligt i dagsläget. Vi använder våra datorer till väldigt mycket och vill lagra allt från program och filmer till bilder och musik på våra datorer, och då tar ibland utrymmet i hårddisken slut. Då kan man behöva köpa en extern hårddisk, och här på Fyndiq hittar du ett stort utbud av externa hårddiskar och hårddiskkabinett, så att du enkelt och billigt ska kunna lagra mer! Så passa på att fynda en extern hårddisk på 500gb eller mer, så behöver du inte kasta något i papperskorgen!

Tips för ett lyckat köp! Hur stor extern hårddisk behöver man? Ja, vi tycker att en på 500gb eller 1tb är alldeles utmärkt lagom! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Externa hårddiskar är frihet! Inte bara gör en extern hårddisk så att du kan lagra mer än vad som ryms på den hårddisk du har i datorn, den ger dig även möjlighet att säkerhetskopiera innehållet på datorn. Så om den skulle gå sönder, bli stulen eller krascha så kan du återställa den, vilket kan vara nog så viktigt med tanke på hur mycket man har på datorn som man absolut inte vill bli av med! Och en extern hårddisk är dessutom bra för att kunna ta med sig filmer, bilder och annat hem till andra än dig själv, perfekt om ni ska ha filmkväll hos en kompis!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.