Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga motstånd online!

Köp prylar till elektronikreparationen! När mobilen, datorn eller surfplattan går sönder lämnar de flesta in den på reparation. Det är helt enkelt alldeles för komplicerat att gå in och försöka laga på egen hand. Men det finns ju de som har kunskaperna att reparera sin elektronik själva. Dessa personer behöver en hel del komponenter för att göra detta, och bland annat kan ett motstånd behövas. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga motstånd av olika slag, så att alla elektronikintresserade kan hitta vad de behöver för en lyckad reparation! Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Här på Fyndiq hittar du fler elektronikkomponenter än bara motstånd. Vi har bland annat samlat ett antal verktyg, instrument, kort och moduler! Du lär alltså hitta det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Justera strömmen med ett motstånd! Ett motstånd används i nästan alla olika elektronikkopplingar. Dess syfte är att anpassa spänning och ström till olika komponenter. På den här sidan kan du hitta en stor mängd olika motstånd som passar flera typer av elektronikkopplingar. Bland annat finns motstånd som är lämpliga att koppla lysdioder till, men du hittar även motstånd för andra typer av kopplingar! I sortimentet hittar du dessutom 10-pack med blåa skarvhylsor som tjänar flera olika syften!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.