Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp roliga PC spel online!

Fyndiqs favoriter

Här finns det dataspel att köpa! Jajamän, här hittar du roliga och coola spel till din pc. Vi har samlat en mängd olika spel vilka du kan njuta av framför datorn. Oavsett vad du är ute efter finns det ett spel för dig. Kanske är du sugen på att testa livet som student på Sims 2? Eller är du mer av en krigare som vill spela Battlefield? Hos oss på Fyndiq finns massvis av coola spel som du kan klicka hem, och självklart har vi ordnat fram lite billigare priser, bara för att du ska kunna köpa hem vad du än är ute efter. Välkommen att fynda.

Tips för ett lyckat köp! Vissa spel är mer populära än andra, våga testa någonting du aldrig spelat förr så kanske du hittar en ny favorit. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla är vi spelnördar! Det finns väl egentligen ingen som inte njuter av att spela spel då och då. Och oavsett om du spelar spel på datorn, eller på något annat sätt – är det för oss otroligt roligt att få vara en del av ditt spelande, vilket vi blir nu när vi presenterar vårt stora utbud. Och inte behöver du oroa dig för beslutsångest, eftersom våra pc spel är så billiga kan du helt klart klicka hem två. Välj och vraka med ett gott samvete, snart har spelet kommit hem till dig – och du kan spela spel hela dagen lång.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.