Kundservice

Fynda Dataspel & TV spel online

21 080 Fynd

Fynda massa coola Wii spel här

Här hittar du mängder av roliga och bra TV-spel och dataspel för olika konsoller. Att spela spel är något som de flesta tycker är kul, stora som små. Här finns allt från barbie spel till mario spel, med eller utan lego! För den som gillar att spela rockstjärna så finns de att fynda här här. Klicka hem ett nu och slå din gamle far på gitarr eller varför inte starta ett rockband med dina kompisar?

Tips för ett lyckat köp

Det är lätt att förvirra sig i spelets värld därför är det bra om man tar en extra titt i kundvagnen så att spelet är till rätt konsol. Kanske var det barbie spelet som barnet ville ha och inte Fifa 2012. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lika roligt för barn som vuxna

Det finns gott om roliga spel för barnen och flera av dessa är till det populära Ps3 spel. Men här finns ett stort utbud av Xbox spel samt spel till PC och Wii! Vare sig man gillar strategispel eller helt enkelt bara roliga spel så finns allt här att fynda till superpriser hos oss. Populära Lego har nu släppt en rad med spel och figurerna är just legogubbar som utför olika uppdrag. Indiana Jones, Hulken och Wolverine är bara några av de filmer som blivit till Lego spel. Dessa brukar gå hem hos de små barnen, ett tips till er föräldrar.