Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Playstation 3 spel!

Köp nya spel till din Playstation 3! Tycker du om att spela tv-spel, och är din Playstation 3 en av dina käraste ägodelar? Du är inte ensam om det, och för att du ska kunna ha så många spel som möjligt i ditt utbud har vi på Fyndiq samlat en massa billiga spel till din Ps3 konsol! Vi har ett stort utbud till bra priser, och oavsett hur många spel du beställer hem så är fraktkostnaden alltid låg! Så missa inte detta tillfälle att fylla spelhyllan med en massa nya roliga spel!

Tips för ett lyckat köp! När du klickat hem några nya spel, se också till att du beställt de Ps3 tillbehör som kan behövas för att du ska kunna spela ditt spel fullt ut! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Populära Singstar och andra tv spel! Det som är så bra med Playstation 3 spel är att du, beroende på hur många kontroller och hur många vänner du har, kan spela tillsammans med dina vänner, eller så kan du välja att spela helt själv för att få koppla av och ta det lugnt! Singstar och Buzz är några av de spel som är som mest populära att spela med andra, och de är perfekta spel för att starta upp en förfest! Så med roliga Ps3 spel kan du underhålla dig själv och andra utan problem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.