Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga Ps2 spel online!

Stort utbud av Playstation 2 spel! Singstar, The Sims, Silent Hill eller något annat t-spel kan hålla oss fängslade framför TV:n så länge att omgivningen börjar undra om vi inte kommer få fyrkantiga ögon. För när utbudet av spel är så stort och vi med lätthet finner något passande är det svårt att slita sig. Vi på Fyndiq gör det inte enklare för dig att slita dig från dina spel, för här shoppar du nämligen billiga spel online till Playstation 2. Här finner du spel till både unga och gamla, sagofantasten eller stridsgalningen.

Tips för ett lyckat köp! Utgå från olika tillfällen som ett spel kan vara bra att ha och bunkra upp med sångspel till festen och ett äventyrsspel när du har lite egentid. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att försvinna in i ett tv spel! Har du någonsin varit med om att du spelat så länge att det mörknat ute eller att du glömt bort att äta? Då har du varit med om att helt försvinna in i ett bra dataspel. Och när det kommer till Ps2 spel så är det lätt att försvinna in i andra världar. Och det är precis den känslan man vill åt: känslan av att fly verkligheten in till andra världar där man är herren på täppan och kan både bygga upp världar, rädda prinsessor, bli hjälten som räddar nationen eller bara lösa kluriga strategispel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.