Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig receiver online!

Köp ny och billig receiver online hos oss på Fyndiq! När det kommer till musik och till exempel surroundsystem vill man få ordentligt ljud, och för att få högtalarna att prestera på topp kan det behövas en receiver. Vi på Fyndiq har därför samlat massvis av billiga receiver online här hos oss för dig att shoppa loss bland — och vi erbjuder dig ett brett sortiment från massvis av varumärken! Välkommen att kika igenom alla olika receivers och välj ut en som passar dig och dina behov!

Tips för ett lyckat köp! Många receivers är universala och fungerar för olika varumärken — men alla är inte det så läs produktbeskrivningen noga innan köp så du får hem rätt produkt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bättre ljud med en bra receiver! Vill du maxa ljudet hemma, i bilen eller kanske i båten? Då är det garanterat en receiver förstärkare som du behöver. Och det är något du kan hitta här hos oss på Fyndiq. Vad sägs om en förstärkare med blåtandsmottagare eller kanske en FM-sändare med både USB, kortläsare och Bluetooth? Här finns något för alla smaker — och vem vet, kanske behöver du köpa flera receivers på en gång. Tur är då att frakten hos oss alltid är den samma oavsett hur många produkter du köper!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.