Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig receiver online

103 Fynd

Köp ny och billig receiver online hos oss på Fyndiq

När det kommer till musik och till exempel surroundsystem vill man få ordentligt ljud, och för att få högtalarna att prestera på topp kan det behövas en receiver. Vi på Fyndiq har därför samlat massvis av billiga receiver online här hos oss för dig att shoppa loss bland — och vi erbjuder dig ett brett sortiment från massvis av varumärken! Välkommen att kika igenom alla olika receivers och välj ut en som passar dig och dina behov!

Tips för ett lyckat köp

Många receivers är universala och fungerar för olika varumärken — men alla är inte det så läs produktbeskrivningen noga innan köp så du får hem rätt produkt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bättre ljud med en bra receiver

Vill du maxa ljudet hemma, i bilen eller kanske i båten? Då är det garanterat en receiver förstärkare som du behöver. Och det är något du kan hitta här hos oss på Fyndiq. Vad sägs om en förstärkare med blåtandsmottagare eller kanske en FM-sändare med både USB, kortläsare och Bluetooth? Här finns något för alla smaker — och vem vet, kanske behöver du köpa flera receivers på en gång. Tur är då att frakten hos oss alltid är den samma oavsett hur många produkter du köper!