Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig mp3 spelare på nätet!

Lyssna på din favoritmusik! Musik är helt klart många människors liv och det kan få oss på bättre humör direkt. Därför är det viktigt att ha rätt spelare som spelar upp musiken för dig. Antingen om det är genom dina högtalare, med höglurar i din mp3 eller genom din fm-sändare och ut genom din radio. Hur du än väljer att spela upp din musik så finns alla dessa hos Fyndiq. Med den bästa mediaspelaren kan man lätt känna sig nöjd, men varför nöja sig med bara en? Här är alla mediaspelare samlade på en och samma plats, för ett billigare pris, var inte rädd för att ta flera då frakten är densamma.

Tips för ett lyckat köp! Är det ett mediacenter med en docka för din iPhone du är ute efter, se då till att du har valt rätt mediaspelare och lagt i kundvagnen innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra ljud i en liten spelare! Mediaspelare kan ta sig många storlekar och former. Det kan handla om en bilstereo, cd-spelare till dina högtalare och den lilla favoriten mp3 spelaren. Att få lyssna på sin favoritmusik är helt klart något som många uppskattar. Att ladda hem musik och sedan lägga in denna i sin lilla mini mp3 med stor kapacitet är för många en räddare i nöden på långa promenader. Varför inte koppla in din fm-sändare och lyssna på din telefons musik genom radion.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.