Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

FFP3 Munskydd

3 Fynd

FFP3 är andningsskydd med allra högsta skyddgrad. Du köper dina skydd enkelt och smidigt online hos oss. Som med allt hos Fyndiq så får du billig frakt och snabb leverans av dina produkter.


Fakta om FFP3 Munskydd

Munskydd med klassningen FFP3 är den typ av andningsskydd som har högst skydd. FFP3 är en förkortning där ”FF” betyder Filtering Facepiece, ”P” står för partiklar, 3 indikerar vilken skyddsklass det rör sig om, i det här fallet klass 3 som är den högsta. Hela 99% av alla partiklar filtreras bort med ett FFP3 andningsskydd. Med andra ord, om du vill säkerställa ett bra skydd mot oönskade och skadliga partiklar så väljer du med fördel ett FFP3 munskydd. I många länder bär vårdpersonal som läkare och sjuksköterskor FFP3 klassade andningsskydd då de både ger bra skydd men fortfarande är lätta att andas med.

FFP3 Andingsskydd hos Fyndiq

På Fyndiq hittar du prisvärda FFP3 munskydd online som kan hjälpa dig att både få ökat skydd mot bakterier samt minska risken att smitta andra om du själv skulle vara sjuk. Vi har munskydd med 3 lager och alla våra skydd är dessutom CE-märkta och uppfyller EU-standard. På Fyndiq har vi nästan alltid FFP3 munskydd i lager och kan leverera riktigt snabbt. Om du klickar på en produkt så kan du se både lagerstatus och leveranstid. Vi erbjuder både munskydd i flerpack och enstaka. Här kan du se alla olika typer av munskydd som vi erbjuder och se det fullständiga sortimentet.