Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt vax för hårborttagning online!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt vax online! Visst kan du få lena ben med en vanlig rakhyvel, men hur länge håller det? Släpp hyveln och ta nästa steg för ett lenare liv - vi har allt du behöver för en maxad upplevelse. Här hos oss på Fyndiq hittar du bra vax från märken som Veet Veet och Acorelle, med allt från klassiska vaxremsor till varmvaxmaskiner - allt för att du ska få den bästa möjliga känslan. Köp billigt vax för enkel hårborttagning hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Om du aldrig tidigare vaxat dig kan det vara en god idé att först testa på ett mindre område, för att säkerställa att din hud inte blir allt för irriterad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt du behöver för en bra vax-upplevelse Det är inget måste att ha lena ben, vill du ha lite lurv är det verklgen a-okey! Men om du är den som fördrar det lena finns det hos oss många produkter som hjälper dig, även om det är håret ovanför läppen som du vill göra dig av med. Att vaxa både ansikte, ben och.. andra ställen, är någonting som har gjorts i åratal - vilket självklart är ett tecken på att det är lika effektivt som ryktet säger. Om du är rädd för att det ska göra ont? Testa Beurer varmvaxmaskin! Det har dubbeluppvärmning och tar bort håret ända ner i hårsäcken, så att resultatet räcker ännu längre.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.