Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billigt vax för hårborttagning online

157 Fynd

Varmt, kallt, pärlvax eller färdiga vaxstrips - oavsett vilket typ av vax för hårborttagning du letar efter så kommer du hitta det hos oss. Behåll den där nyrakade känslan under lång tid genom vaxa istället för att raka.


Köp billigt vax online

Visst kan du få lena ben med en vanlig rakhyvel, men hur länge håller det? Släpp hyveln och ta nästa steg för ett lenare liv - vi har allt du behöver för en maxad upplevelse. Här hos oss på Fyndiq hittar du bra vax från märken som Veet Veet och Acorelle, med allt från klassiska vaxremsor till varmvaxmaskiner - allt för att du ska få den bästa möjliga känslan. Köp billigt vax för enkel hårborttagning hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Om du aldrig tidigare vaxat dig kan det vara en god idé att först testa på ett mindre område, för att säkerställa att din hud inte blir allt för irriterad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt du behöver för en bra vax-upplevelse

Det är inget måste att ha lena ben, vill du ha lite lurv är det verklgen a-okey! Men om du är den som fördrar det lena finns det hos oss många produkter som hjälper dig, även om det är håret ovanför läppen som du vill göra dig av med. Att vaxa både ansikte, ben och.. andra ställen, är någonting som har gjorts i åratal - vilket självklart är ett tecken på att det är lika effektivt som ryktet säger. Om du är rädd för att det ska göra ont? Testa Beurer varmvaxmaskin! Det har dubbeluppvärmning och tar bort håret ända ner i hårsäcken, så att resultatet räcker ännu längre.