Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda epilator billigt online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga verktyg för hårborttagning online! När det kommer till hår gillar de allra flesta håret som sitter på ens huvud. All annan kroppsbehåring vill man gärna ha stenkoll på och helst eliminera, speciellt om man är kvinna. Men håret verkar leva sitt egna lilla liv och växer lite här och lite där och det är av den anledningen vi på Fyndiq har samlat hela vårt utbud av verktyg för hårborttagning på ett och samma ställe. Det ska både vara roligt och enkelt att shoppa. Här kan du välja och vraka bland billiga pincetter och snabba trådlösa epilatorer som gör underverk. Dagligen får vi in nya produkter så om du saknar något, kom tillbaka i morgon och hoppas på större lycka.

Tips för ett lyckat köp! Verktygen är till för ansiktsbehåring så se till att välj verktyg utifrån den hårtyp du vill avlägsna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hej då ansiktshår Säger man att man har en dålig hårdag antas man mena håret på sitt huvud, men visst kan man även mena ett envist hårstrå på kinden som vägrar ge vika. Med hjälp av en bra epilator för ansiktshår eller en epistick är det overkligt enkelt att bli kvitt oönskat hår och aldrig mer ha en dålig hårdag - förutom på huvudet. Välj den metod du finner passar dig bäst.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.