Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga geishakulor här

56 Fynd

Tränande knipkulor online!

Med knipkulor kan du träna upp dina bäckenbottenmuskler och förstärka muskulaturen i ditt underliv. På så vis blir det automatiskt skönare under samlag – både för dig och din partner eftersom du känns trängre. De anses även få dig att uppleva sexuell njutning när du har de i dig. Lider du av inkontinens kan geishakulorna också vara fantastiska hjälpmedel för att motverka läckag genom träning och förstärkning av musklerna. Ordet geishakulor härstammar troligtvis från Japan där de första varianterna användes runt år 500. Kulorna kan som sagt användas till många syften och de kan både vara i vaginan under samlag då de stimulerar mannens ollon samt kvinnans G-punkt och A-punkt. Dock går det lika bra att sätta in knipkulorna för lite vaginal gymnastik när du är själv, eller ha dem i under dagen för lite hemlig stimulans. Om dina kulor är av metall kan det vara skönare att värma upp dem innan införsel. Vissa tycker till och med om att kyla ned dem innan användning. Detta beror naturligtvis på din personliga tycke och smak. Knip under tiden du har de inuti dig för extra träning eller låt de göra jobbet bara genom att vara där. Ingen ser något och ingen märker något – ingen utom du själv! Fynda sköna och billiga geishakulor online här på Fyndiq och förbättra ditt sexliv! Alla kommer med diskret leverans och är av hudvänliga material som känns bra för dig.

Tips för ett lyckat köp!

Knipkulorna ska vara inuti vaginan men det är ju ändå kul om de är fina att titta på innan du använder dem. Botanisera i ett stort urval av geishakulor i guld, silver, i rosa silikon eller av finaste glas. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Så används geishakulorna!

Det finns olika typer av knipkulor – med eller utan tråd eller med flera än två i antal. Om du är lite ovan är ett tips att köpa kulor med tråd så att du lättare kan dra ut dem efteråt. Börja med geishakulor av lite mindre storlek och för upp dem en och en. Tanken är att du ska kunna hålla dem kvar i underlivet utan att tappa dem. Fukta kulorna med lite saliv eller glidmedel och glöm inte att rengöra dem efter användning med sexrengöringsmedel eller parfymfri tvål och ljummet vatten. Förvara dina billiga knipkulor väl efter att du shoppat dem online här på Fyndiq!.

Vad är geishakulor?

Geishakulor är kulor eller små bollar som förs upp i vaginan för att träna muskulaturen i underliv och bäckenbotten samt för att känna njutning. De brukar ofta komma i minst två stycken men går också att använda i set om tre eller flera.

Hur använder man geishakulor?

Kulorna förs upp i vaginan en efter en och hålls kvar med hjälp av knipövningar. Ofta sitter de fast i en tråd så att du lätt kan dra ut dem.

Är geishakulor och knipkulor samma sak?

Ja, det kan man säga. Det är bara olika namn på dem. Knipkulor används ofta när man talar om att träna upp muskulaturen medan ordet geishakulor kan ha en lite mer sensuell ton.