Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga gel kit online!

Köp billigt gel kit online hos oss på Fyndiq! Har du precis börjat bygga egna gelenaglar eller behöver fylla på i förrådet av produkter? Då är det i denna kategori som du ska kasta ett extra öga! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ett stort urval av olika gel kit och du hittar allt från UV-gel till glittergel och mängder av geldekor såsom Base One UV-gel Artisto kit i mängder av färger! Välkommen att fynda ditt gel kit redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Sugen på att hotta upp dina gelnaglar lite extra? Kika igenom nagelkategorin så hittar du massvis av nageldekor och annat snyggt du kan använda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Varför köpa en när man kan få flera? Det är en fråga som vi på Fyndiq ofta ställer oss själva, och därför har vi samlat ihop en hel del smarta kit för dig att shoppa loss bland. Vad sägs till exempel om ett 12-pack termo gelér från Base One? Eller du kanske är mer sugen på ett 6-pack som innehåller fyra UV-lack, en primer och en sealer för bästa resultat? Det har vi också! Ett tips är även att spana in tre-gelskittet i klar gel men med tre olika dofter från Base One – för vem vill inte att naglarna ska dofta fräscht av hallon och melon, jordgubbe eller vanilj?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.