Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig metallic gel online!

Fyndiqs favoriter

Köp metallic gel billigt online hos oss på Fyndiq! De senaste åren har det blivit allt mer populärt att bygga egna gelénaglar i hemmet, men det gäller att veta hur. Det absolut enklaste och bästa sättet att göra gelénaglar själv är genom UV-gel som aktiveras när du haft naglarna under en UV-lampa i ett par minuter. Det finns massvis av olika gel som du kan applicera på naglarna och absolut coolast är metallic gel. Just därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billig metallic gel här, så att alla hemmamanikyrister ska kunna få möjligheten att skapa riktigt häftiga gelnaglar! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp! Vill du hitta fler finfina fynd till dina naglar som exempelvis lösnaglar eller nageltippar? Leta vidare i nagelkategorin och hitta allt du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Coola naglar i skimrande metallic-färg! Den som vill ha skimrande naglar som verkligen är unika och står ut, bör investera i UV-gel i en metallic-färg. Genom att använda just UV-gel skapas naglar som ser ut att vara från en annan värld! De UV-gel som finns på den här sidan går i hela regnbågens färgskala och här finns allt från poppig rosa, till lila färg som ser lite ut som en stjärnhimmel! Bara att välja och vraka så hittar du det metallic gel som passar dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.