Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nagellack i presentkit online!

Fyndiqs favoriter

Handla billiga presentkit online hos oss! Vi på Fyndiq gillar snygga naglar och vi tror att du, liksom många av dina vänner, också gör det – därför har vi samlat mängder av billiga presentkit med nagellack för dig att fynda online här hos oss! Vad sägs till exempel om ett Trind French Manicure Set eller kittet OPI Neon Revolution Mini Collection? Här hittar du såväl dem som många fler, och om du inte hittar det presentkit som du söker – kika in lite senare, här fyller vi på lagret ofta för att du ska hitta det presentkit som är just rätt för dig och din vän!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa med dig ett baslack och ett topplack – då skyddar du nageln från att missfärgas och ger det lack du valt en fin glans och längre hållbarhet med topplacket! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför köpa bara en när man kan få många? Fördelarna med presentkit är många, men den främsta är att du får mer för pengarna när du handlar hela kit istället för ett enstaka nagellack – och då blir det faktiskt billigare. Bland våra presentkit med nagellack hittar du märken som Depend, OPI, Cianté, Trind och NYC samt många, många fler. Så kika igenom sortimentet och välj ut det kit som passar – välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.