Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt gellack online

2 724 Fynd

Med gellack kan du göra exklusiva salongsnaglar hemma. Vi har ett extrement stort utbud av gellack, snabba leveranser och allt till riktiga fyndpriser!


Köp gellack billigt online hos oss på Fyndiq

Den som vet något om naglar och nagellack vet också att gellack är en fantastisk kombination av UV-gel och nagellack — något som gör det exakt lika enkelt att applicera som ett vanligt nagellack men extra hållbart på grund av gelén. Med våra billiga gelpolish blir dina naglar både starkare och mer hållbara samtidigt som du visar din personlighet med färger så som sjöblått, korallrosa och metalliskt röd. UV hybrid har ett naturligt skydd mot ultraviolett strålning och därför får även dina naglar behålla sin lyster trots att du lever ett aktivt och fartfyllt liv! Välkommen att fynda online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Vi har ett enormt utbud av produkter för naglar, titta gärna vidare för att hitta allt du kan tänka dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

The limit does not exist

Med gellack härdar du naglarna under UV-ljus och efter bara två minuter har du både färgstarka och slitstarka naglar i den eller de färger som passar dig bäst! Kanske känner du för att vara elektriskt lilasprakande en utekväll, eller varför inte blixtrande neongrön inför arbetsveckan? Hos oss är det endast din egen fantasi som sätter gränser för hur du kan uttrycka din personlighet! Välj och vraka online!