Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt gellack online!

Fyndiqs favoriter

Köp gellack billigt online hos oss på Fyndiq! Den som vet något om naglar och nagellack vet också att gellack är en fantastisk kombination av UV-gel och nagellack – något som gör det exakt lika enkelt att applicera som ett vanligt nagellack men extra hållbart på grund av gelén. Med våra billiga gelpolish blir dina naglar både starkare och mer hållbara samtidigt som du visar din personlighet med färger så som sjöblått, korallrosa och metalliskt röd. UV hybrid har ett naturligt skydd mot ultraviolett strålning och därför får även dina naglar behålla sin lyster trots att du lever ett aktivt och fartfyllt liv! Välkommen att fynda online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vi har ett enormt utbud av produkter för naglar, titta gärna vidare för att hitta allt du kan tänka dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

The limit does not exist Med gellack härdar du naglarna under UV-ljus och efter bara två minuter har du både färgstarka och slitstarka naglar i den eller de färger som passar dig bäst! Kanske känner du för att vara elektriskt lilasprakande en utekväll, eller varför inte blixtrande neongrön inför arbetsveckan? Hos oss är det endast din egen fantasi som sätter gränser för hur du kan uttrycka din personlighet! Välj och vraka online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.