Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mineralbronzer online!

Bronzer av naturliga mineraler! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort urval av billiga bronzer med mineraler, att välja och vraka bland. Varför inte skapa ett varmt glow med mineralbronzer som solpuder? Skapa sommarlooken med bronzer från bland andra bareMinerals, Glominerals och Lily Lolo! Vi har allt du behöver för att få till en solkysst hud utan sol, med naturligt mineralsmink som både skyddar och ger huden en lyster – och dessutom till ett bra pris! Välkommen att shoppa mineralbronzer och solpuder online!

Tips för ett lyckat köp! Vill du med dig smink på resa? Ta med en palett med både bronzer, blusher och highlighter i ett, smidigt och användbart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snäll mot huden Är det någon bränna som är snäll mot din hy så är det den bränna du själv skapar med hjälp av mineralpuder! Solen är inte hudens bästa vän, men mineralsmink både skyddar du huden mot solen med reflekterande pigment samtidigt som du låter den andas, dessutom passar detta alla hudtyper! Var snäll mot din hud och vårda den, samtidigt som du får en naturlig, snygg finish och en fräsch sommarkänsla med solkysst hy. Prova något av de mineralbronzers som vi har i vårt sortiment här hos oss på Fyndiq – skynda att fynda mineralsmink online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.