Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig mineral concealer online!

Fyndiqs favoriter

Dölj ansiktets skavanker med mineral concealer! Alla vaknar inte upp helt perfekta på morgonen och kan gå direkt ut genom dörren. De flesta av oss måste jobba lite på sminket för att se någorlunda presentabla ut. För att täcka upp alla rödheter och blemmor krävs endast en enda produkt och det är en bra concealer. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billig mineral concealer från kända märken som Lily Lolo, W7 och bareMinerals! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! En concealer får du gärna kombinera med en primer och foundation för att kunna uppnå den allra bästa basen. Köp även dessa produkter i vårt stora utbud! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Trolla bort mörka ringar och fina linjer! En concealer använder du för att dölja de områden i ditt ansikte som du har problem med. Det kan vara allt från mörka skuggor under ögonen, till fina linjer kring mun och ögonbryn. En bra mineral concealer ljusar upp och naturaliserar de områden som den läggs på. Med de mineraler som finns i concealern hjälper den även till att hålla huden frisk och full av vacker lyster! Nästan för bra för att vara sant – men sant, det är det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.