Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig förlängningskabel online

92 Fynd

Förlängningskabel ute och inne

Vare sig du behöver en tålig förlängningskabel i garaget, som klarar 35 grader minus eller en högteknologisk skarvsladd att koppla in i vardagsrummet garanterar vi att du hittar exakt det du behöver och vill ha här hos oss. I vårt stora utbud av billiga kablar kan du köpa både en praktisk sladdvinda för alla utomhusbestyr samt en klassisk jordad Brennenstuhl förlängningskabel att använda inomhus. Även kablar av märket Powercube går utmärkt att fynda online hos oss, samt Allocacoc skarvsladd i snyggt och praktiskt utförande!

Tips för ett lyckat köp

Kom ihåg att mäta hemma för att se hur lång du vill att din förlängningskabel ska vara, vi har nämligen varianter i flera olika längder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

När vägguttaget sitter på fel sida rummet

Ja, ibland sitter inte eluttagen där man helst önskar, till exempel i sovrummet, då kan det vara en bra idé att införskaffa en förlängningskabel. Hos oss finner du förlängningskabel och skarvsladd i olika längder, från två till 50 meter och kan med lätthet anpassa ditt hem efter dina olika elbehov på olika platser. Varför inte en snygg skarvsladd med On/Off switch i vit och rosa, eller kanske en Powercube med inbyggd strömbrytare? Välj det som passar dig och dina behov - både hemma och på kontoret! Välkommen att fynda online!