Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda för elinstallation billigt online!

Köp det du behöver inför el-jobbet! En elinstallation, det är inte det allra lättaste. Speciellt inte om man inte är en utbildad elektriker. Nej, om du är en vanlig människa utan kunskap om el, så kanske du inte ska ge dig på den svåraste elinstallationen. Men om du däremot ska göra en liten elinstallation, då kan det säkerligen gå smärtfritt. Speciellt om du väljer att köpa allt du behöver för jobbet hos oss på Fyndiq. Från en programmerbar rumstermostat, till en schneider trend strömställare — vi har det mesta för att elen ska fungera. Köp hem det du saknar billigt hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Är du elektriker kan du hitta mycket bra produkter som gör ditt jobb lättare. Är du dock inte elektriker kan det vara bra att fråga om råd innan du påbörjar en avancerad installation. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt från enklare kontakter, till vägguttag och sändare med rörelsevakt! Behövs något så enkelt som ett grenuttag? Det har vi också, likaså vägguttag och trådlös sändare med rörelsevakt. Som sagt, mycket finns det att hitta i vårt stora sortiment. Välj och vraka och köp allt du behöver. Hos oss är frakten alltid densamma oavsett hur mycket du köper, det är med andra ord bättre att inte snåla. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.