Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Badrumsinredning och tillbehör på nätet!

Ett badrum att trivas i! Badrummet är det rummet som folk värderar allra högst när det kommer till trivsel. Ett fint och fräscht badrum är helt enkelt väldigt viktigt för varje hem! Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av härlig inredning och badrumstillbehör, med allt ifrån fin kakeldekor, badrumsskåp till snygg badrumsvåg som ger badrum inspiration. Allt för att vem som helst ska kunna trivas i sitt eget badrum i sitt eget hem.

Tips för ett lyckat köp! Det finns massor av roliga inredningsprylar att köpa, och samtidigt som man vill beställa hem hur mycket badrumsmöbler online som helst så måste det ändå se snyggt ut i slutändan. Det är ju så lätt att det blir lite för mycket av allt! Låt därför den lilla inredaren i dig beställa hem en snygg kombination! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enkelt med badrumstillbehör online! Hur man inreder sitt badrum är väldigt individuellt, och huvudsaken är att man själv trivs i det. Att fynda badrumstillbehör online är ett enkelt steg närmare sitt drömhem, i och med att det finns så himla mycket på nätet. Det är nämligen lätt att hitta grejer som passar sin egen stil, och man slipper nöja sig med det rätt lilla utbudet i butikerna. För det är faktiskt inte alla gånger som man vet om vad man vill ha förrän man faktiskt ser det.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.