Kundservice

Ljusslinga

7 152 Fynd

Det finns få saker att göra som gör det så mysigt som att sätta upp lite ljusslingor här och där, både inomhus och utomhus. Här på Fyndiq har vi samlat ett brett utbud av billiga ljusslingor som kan användas lika bra i sovrummet som ute på balkongräcket — men kolla först om slingan är lämplig för inomhus- eller utomhusbruk så att du är säker på att du väljer rätt sort.


Ljusslinga är ett bra sätt att få ditt utrymme att kännas mysigt till jul, en sommarkväll ute på din uteplats, eller bara för en trevlig kväll och se på film inomhus.

Ljusslinga inomhus

Ljusslingor kan skapa ett hemtrevligt sken när du är inomhus och dom kan också ge ganska praktiska lösningar på belysningsutmaningar i hemmet. Ibland är det mycket lättare att hänga upp några ljusslingor än att installera en ny lampa högt uppe i taket eller på väggen. En bra sak med många moderna ljusslingor är också att deras ljusstyrka kan styras av en fjärrkontroll eller en app på din telefon. Ett mindre praktiskt, men bra sätt att skapa stämning är att du också ofta kan ändra färgen till den du tycker bäst om.

Ljusslinga utomhus

Ljusslinga inomhus har ofta mindre glödlampor, medan slingor för utomhusbelysning ofta har större glödlampor. Båda är vanligtvis LED-lampor, men storleken och styrkan på utomhuslampor är vanligtvis större. När du väljer de bästa utomhuslamporna är det också viktigt att ta hänsyn till inte bara deras storlek och styrka utan också deras hållbarhet. Med all sannolikhet kommer du förmodligen att lämna dina ljusslingor utomhus i många månader under bra och dåligt väder medan inomhuslampor kanske inte är lämpade för att klara av dåligt väder.

Ljusslinga batteri och ljusslinga solcell

Ljusslinga med batterier eller solceller är båda bra alternativ för att sätta upp dina ljusslingor på platser långt borta från ett uttag. Ljusslinga som kan drivas av solceller är särskilt bra utomhus med all potential för direkt solsken. Ljusslinga som drivs av batterier är bra överallt och är bärbara, så de är perfekta för tillfälliga belysningslösningar. Oavsett vilken typ av ljusslinga du väljer eller för vilken inställning du vill ha, så är vi säkra på att du hittar ett kanonpris för just den ljusslinga som passar dina behov här på Fyndiq.