Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ljusslingor här hos oss

Köp ljusslingor billigt online här hos oss! Det finns få saker som är så mysigt som att sätta upp lite ljusslingor här och var, både inomhus och utomhus! Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett brett utbud av billiga ljusslingor som kan användas lika bra i sovrummet som ute på balkongräcket — men kolla först om slingan är anpassad för inomhus- eller utomhusbruk så att du är säker på att du väljer rätt sort. Ta en titt i sortimentet av härliga ljusslingor och välj de som kommer passa allra bäst hemma hos dig. Välkommen att fynda online här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Produktbeskrivningen som finns för alla olika slingor berättar mer om produkten. Läs i den om slingan du funderar att köpa passar bäst ute eller inne. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ljusslingor ger mysbelysning och ett hemtrevligt sken! Det finns en massa anledningar till varför det är så extremt härligt att sätta upp ljusslingor i sitt hem. Inte bara ger de en mysig stämning och ett speciellt ljussken när du hänger upp dem på väggar och gardinstänger inomhus — utan de gör också att hemmet känns mer välkomnande och hemtrevligt. Dessutom passar ljusslingor med vackra ljus lika bra i barnens sovrum som i vardagsrum och kök. Var ska din slinga sitta? Kolla igenom vårt stora utbud och köp slingor med lysande bollar och glödlampor eller fulla ljusnät.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.