Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda Jul Utebelysning billigt!

Ett magiskt julfirande! När man får höra klassiska låtar som ”Nu är det jul igen” på radion, ja då vet man att julen verkligen är på ingång! Den härligaste av traditioner som vi har här i Sverige, enligt många, och det är inte så konstigt. Mysfaktorn är otroligt hög under julfirande med julmat, pepparkakor och julklappar. Vi på Fyndiq är riktiga julälskare, därför har vi ett brett utbud av billig julbelysning! Om man har turen att ha en vit jul, och en trädgård fylld av massor av fin belysning, så blir det garanterat en magisk jul!

Tips för ett lyckat köp! Att pynta ordentligt till jul är otroligt roligt, så varför inte beställa hem lite olika utomhusbelysningar till jul detta år? Ens trädgård eller balkong blir garanterat otroligt mysig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En god jul! Vissa är rätt trötta på vintern redan innan julen knackar på dörren, men var inte det! Föreställ dig istället en kall och klar morgon. Du är inomhus med tända ljus, och utomhus lyser julbelysning, en stor kopp varm choklad i handen och med nära och kära runt om dig. Och snart kommer tomten! Vilken känsla i världen är egentligen bättre än den? För visst, vintern i Sverige kan tyckas lång och slaskig, men det finns helt klart många fördelar med den också. Och du, ha en riktigt god jul!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.