Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av bra och roliga julklappar – plus massor av julklappstips!

Den som säger att julklappar inte är något viktigt har aldrig fått en riktigt bra julklapp. Och alla som säger att det är svårt att finna den rätta presenten har bara inte letat på det rätta stället. Så vart ska man leta då? Hos oss på Fyndiq såklart! Fyndiq är det rätta stället att vara på när du vill hitta spännande, underhållande, kluriga, väldoftande och framförallt billiga julklappar. Här kan du med andra ord shoppa fler klappar till samma peng, vilket även innebär att högen under julgranen blir större och spänningen när klapparna ska öppnas bli maximal när det äntligen är dags att få slita upp alla paket. Så vad väntar du på? Kika in i någon av ovanstående kategorier för att hitta de bästa julklapparna till barn och bebisar, mamma, pappa, pojkvän, flickvän, mor- och farföräldrar och även till den kanske klurigaste av alla att hitta en perfekt klapp till, nämligen tonåringen!

Julklappstips!

När det kommer till just julklappar så finns det många bra tips att både ge och ta emot. Men det bästa tipset av de alla, tycker vi på Fyndiq, är att inte stressa upp sig så fasligt eller sätta press på sig själv att hitta den ”perfekta” julklappen. Köp hellre något som du tror personen som ska ta emot klappen kommer bli glad över, som den inte redan har eller som den skulle tycka är en rolig grej. Julen är till för kärlek och gemenskap, så det behöver inte vara så mycket press och stress inblandat egentligen! Men att hitta presenter kan såklart vara lite knepigt i alla fall, så ett tips är att kolla upp vad årets julklapp är och kanske köpa den produkten. Nästa tips är, föga oväntat för att komma från oss på Fyndiq, att alltid köpa dina julklappar på nätet för att både vinna tid och pengar – då slipper du stress och trängseln som vanligtvis är i butikerna när julafton nalkas. Och tänk på att vara ute i god tid, så att stressen inte sätter in som Grinchen och förstör julkänslan. Det viktigaste är trots allt att det är roligt att handla julklappar, för då går det också så mycket lättare att finna passande presenter. Vårt magiska knep för det? Sätt på lite julsånger, koka lite glögg och tänk på alla fina människor du vill köpa presenter till, och vips så kommer det bli enkelt att lägga ner passande produkter i varukorgen.

Tips för ett lyckat köp!

Fått ett starkare hum om vad du ska köpa för sorts paket att lägga under granen? Bra! För visst är det skönt att få ta del av en massa olika julklappstips och råd! Nu kanske du har hittat allt du söker eller så har du i alla fall skapat en plan för vilken sorts saker du ska hålla lite extra utkik efter här online hos oss på Fyndiq inför julklappsshoppingen. Se bara till att vara ute i god tid, att stressa sig igenom julhandlingen är aldrig roligt. Kanske är det hög tid att börja inhandlingen redan nu? Men oavsett hur många goda råd och tips du än tagit del av så ska du tänka på att det till sist och slutligen är du själv som ska känna efter vilken klapp som passar till just den speciella personen du ska köpa presenten till. Alla gillar olika och bara för att ett julklappstips är bra, så behöver det inte betyda att klappen passar för den du letade klapp till – men kanske är det någon annan i familjen du blir inspirerad till att köpa en ännu bättre klapp till? Vi har julklappstips för att hitta klappar till både familj och vänner, så ta en extra titt i de olika kategorierna så kommer du säkerligen att finna paket till hela tjocka släkten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Och om julklappen du köper är plomberad så får du komma ihåg att tala om för julklappsmottagaren att plomberingen måste vara kvar utifall att personen vill byta eller skicka tillbaka den, för annars inkluderas produkten inte i ångerrätten.

Så fungerar Fyndiq!

Vi på Fyndiq har samlat nätets alla julfynd under ett och samma tak. Det betyder att alla dina olika julklappar och produkter kanske inte kommer från ett och samma ställe. Vi har nämligen produkter från tusentals olika butiker som ligger runt om i hela Sverige. Så när du beställer fler än en julklapp är chansen också stor att de skickas från olika lager, och då kommer julklapparna att levereras i flera olika paket som kanske inte dyker upp på en och samma gång i brevlådan eller hos ditt postombud. Fast bra att veta är nog att oavsett hur många julklappar du än beställer så är det alltid billig frakt – så passa på att göra all din julshopping här hos oss på Fyndiq!

Nätjakten på årets julklappar kan börja!

Vad är det bästa med att handla klappar inför julen år 2020? Det bästa är förstås att man slipper trängas med tusentals andra människor i butiker. Stressade människor, långa köer, överbelastad personal och absolut inga parkeringsplatser i sikte. Detta är ett minne blott nu när vi kan handla julklapparna på nätet!

Julklappar för alla!

I internetshoppingens tidevarv behöver man inte längre leta klappar i olika butiker. Nu kan man fynda i julklappar till alla familjemedlemmar på ett och samma ställe. Helgdagsrock åt far, söndagskjol åt mor och två, tre, fyra eller åtta par strumpor till den som behöver. God jul och lycka till med klappjakten!

För en stressfri jakt på julklappar

Känner du dig stressad inför jul? Du är inte ensam! Under den här tiden på året känner sig många människor mycket stressade. Inhandlingen av julklappar är ofta en starkt bidragande faktor. Gör det enkelt för dig med klapparna i år! Köp online och köp från någon som kan leverera paket till både farfar, moster och barnbarn.

Handla julklappar online!

Önskelistor kan vara fyllda av glädje och hopp men de kan också skapa prestationsångest hos många människor. En sambo som önskar sig ett hockeyspel. Samtidigt ett barn som önskar sig ett dockhus och en mormor som önskar sig en ny matberedare. Julklappar som måste inhandlas, men hur ska tiden räcka till? Svaret finns i din dator, platta eller mobiltelefon. Handla dina julklappar från en leverantör som kan ordna klappar för alla familjemedlemmar. Beställ online!

Julhandeln är igång!

Under vår julrea får du återigen möjlighet att spara in stora slantar på prylarna som du vill ha. Oavsett om du letar efter en ny väska, en klocka eller en radiostyrd bil så kan du räkna med reducerat pris! Varför hetsa i fysiska butiker och tävla mot andra om de bästa fynden när man inte behöver? Handla på Fyndiq så kan du i lugn och ro sitta vid din dator eller mobiltelefon och klicka hem årets fynd. Du sparar både pengar och tid!