Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda kastruller på nätet!

Bli mästerkock med rätt stekpanna! Mat, detta fantastiska påfund som är något av det bästa som finns i världen. Valmöjligheterna är oändliga och tillagningssätten många, och med ett välutrustat kök kan alla bli mästerkockar! Hos oss på Fyndiq har vi verkligen allt när det kommer till stekpanna och kastruller med omtyckta märken som exempelvis OBH och Ronneby Bruk. Visst är kunskap viktigt om man vill bli nästa Jamie Oliver, men med rätt redskap kommer man en bra bit på vägen. Desto fler järn och kastruller man har hemma, ju lättare är det att få riktigt goda resultat.

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett bra utrustat kök är en dröm för många, så varför inte klicka hem en del olika grejer för möjligheten till att göra bättre mat? Det är värt det alla gånger, särskilt när det är billigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ingen kastrull är den andra lik! Stekjärn som stekjärn, kanske man tänker. Men så är det verkligen inte. Det finns massor av olika typer av material, färger, former med mera när det kommer till diverse kärl att laga mat i. Visst är de alla bra, men på olika sätt. En keramisk stekpanna passar för vissa rätter, medan en stekpanna i gjutjärn är bättre andra gånger. Googla på test stekpanna, eller kastruller induktionshäll, för att läsa mer om vad som passar bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.