Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda köksredskap & köksutrustning!

Massa köksredskap till köket! Här hittar du all köksutrustning du behöver. Kanske behöver du en stekspade till stekaren? Kanske är du sugen på att bli sommarens grillmästare? Då behöver du en riktigt bra kött termometer, och kanske är det dags att köpa in sig på en köttkvarn från OBH Nordica? Det har vi här, och självklart håller alla våra köksredskap låga priser! Vi på Fyndiq vet hur roligt det är att leka i köket, och det är därför vi är extra stolta över vårt stora utbud. Kom in och kika, du lär inte bli besviken!

Tips för ett lyckat köp! Missa inte charmen i att välja färgglada köksredskap för ett gladare kök, kanske ska du ha en sak i varje färg? Dubbelkolla storleksmåtten på den köksutrustning du ska klicka hem, så att de nya maskinerna säkert får plats i ditt kök. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mandolin, Peugeot eller Cuisipro? Ja, här finns det mängder av grejer att välja på för den som vill leka köksmästare. Fina märken till fina priser. Passa på att fynda från Mandolin, Peugeot, Cuisipro och många andra märken! I en mästerkocks kök behövs allt. Har du en bra vitlökspress? Hur fräsch är din skärbräda? Och visst vore väl det ballt att ha en citronpressare? Det finns så mycket rolig köksutrustning att köpa till köket, och vi på Fyndiq har samlat mängder av redskap. Hitta din inre bagare, eller bli den kocken alla längtar efter. Kom in och kolla, vi har allt du inte visste att du saknade!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.