Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pressare på nätet!

Handla din kökspressare online! För att få ett bra och fungerande kök gäller det att ha bra och fungerande köksredskap. Då är en rad pressare viktiga att ha. Här på Fyndiq har vi samlat ett fantastiskt härligt utbud utav billiga pressar — allt från pastamaskin och hamburgerpress till smarta vitlökspressar. Ta din tid och gå igenom produkterna för att se över vad som kan underlätta för dig i köket. En bra mortel är både ett bra köksredskap och en mycket snygg inredningsdetalj. Då vi alltid har låg fraktkostnad och samma frakt oavsett hur många artiklar du klickar hem så kan det vara värt att scanna av vår sajt efter andra sköna produkter som förenklar din vardag.

Tips för ett lyckat köp! Det finns mycket snygga produkter, men allt är inte guld som glimmar. Så fundera på vad det är du behöver och vad som fyller dina behov. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En press som förenklar matlagningen! Hur många har inte drömt om en pastapress eller en hamburgerpress? Med en pastamaskin är det superenkelt att göra sin egen pasta och samtidigt få en rolig tid i köket. Samma sak är det om man har en egen hamburgerpress. Det finns många enkla, men naggande goda, hamburgerpressar som trycker till den perfekta burgaren. Vill du få lite omväxling så välj vegetariskt innehåll. Då kan du variera i nästintill det oändliga, och visst är väl det fantastiskt?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.