Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig slev & stekspade online

786 Fynd

Bli en mästare i köket med rätt slev

Den som lagar mycket mat vet att A och O i köket är att ha rätt redskap att arbeta med. Har man inte matlagningskunskaper kan man alltid titta i recept, men har man inte en slev eller stekspade då kan det bli svårt att lyckas. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga slevar, stekspadar, tänger och skopor online här hos oss att fynda bland. Allt för att ni ska kunna bli riktiga mästerkockar och verkligen glänsa i köket! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att du också kan behöva utrustning i köket i form av kastruller, stekpannor och kärl. Dessa kan du också hitta hos oss under kategorin kök, så passa på att kika lite där med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slevar och stekspadar i olika material

På den här sidan kan man se att det finns spaghettislevar, stekspadar och tänger i flera olika material. Exempelvis finns slevar i trä, tänger i metall och spadar i plast. Vilket material man ska välja när det kommer till köksredskapen beror självklart på vad man själv föredrar.sedan handlar det också om vilken typ av stek- eller kokkärl man har. Är det exempelvis en teflonpanna man har, bör man undvika redskap av metall. Teflonpannan förstörs nämligen av metallredskap!