Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig slev & stekspade online!

Fyndiqs favoriter

Bli en mästare i köket med rätt slev! Den som lagar mycket mat vet att A och O i köket är att ha rätt redskap att arbeta med. Har man inte matlagningskunskaper kan man alltid titta i recept, men har man inte en slev eller stekspade då kan det bli svårt att lyckas. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga slevar, stekspadar, tänger och skopor online här hos oss att fynda bland. Allt för att ni ska kunna bli riktiga mästerkockar och verkligen glänsa i köket! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du också kan behöva utrustning i köket i form av kastruller, stekpannor och kärl. Dessa kan du också hitta hos oss under kategorin kök, så passa på att kika lite där med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slevar och stekspadar i olika material! På den här sidan kan man se att det finns spaghettislevar, stekspadar och tänger i flera olika material. Exempelvis finns slevar i trä, tänger i metall och spadar i plast. Vilket material man ska välja när det kommer till köksredskapen beror självklart på vad man själv föredrar. Sedan handlar det också om vilken typ av stek- eller kokkärl man har. Är det exempelvis en teflonpanna man har, bör man undvika redskap av metall. Teflonpannan förstörs nämligen av metallredskap!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.