Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga anteckningsblock på nätet!

Fyndiqs favoriter

Anteckningsblock och andra skrivpapper! Med ett nytt skrivblock kan man klottra ner sina tankar eller bevara kunskaperna man lär sig i skolan. Helt fantastiskt tycker vi på Fyndiq! Därför har vi ett fint utbud med billiga kollegieblock, skrivböcker, refillpapper, flexiblock och andra fina anteckningsböcker online. Vi får ständigt in nya produkter, så håll utkik så att du inte har missat några nyheter sedan du var här senast.

Tips för ett lyckat köp! När du funnit din anteckningsbok kan du surfa vidare på vår sajt och slänga ner några fina pennor som gör skrivandet ännu bättre. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pennan rätt i handen! Vissa föds med tummen rätt i handen och är grymma på att snickra lådbilar, medan andra verkar ha kommit till denna värld för att skriva prydligt. Oavsett om du är en naturbegåvning på skrivstil eller älskar att skriva ner dina många tankar så behövs det skrivböcker att placera bläcket eller blyertsen i. Om du är en sådan som skriver så att pennan glöder kan det vara bra att införskaffa 5-pack anteckningsböcker, och ska du anteckna i plugget kan flexiblock i olika färger vara en god idé så du kan hålla isär olika skolämnen. Ordning och reda är vägen till ett strukturerat liv och bra betyg. Ett bra anteckningsblock är en bra start på lite mer ordning och reda – även för ostrukturerade tankar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.