Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pennor online!

Rätt penna för dig! Nog för att vi lever i en digital tid där mycket av vårt skrivande görs på dator och mobil, men att skriva med penna på papper är fortfarande högst aktuellt! Och därför har vi på Fyndiq samlat mängder av olika pennor på ett och samma ställe till ett lågt pris, så att du ska kunna skriva så mycket du bara vill! Här kan du fynda allt från billiga tuschpennor till blyertspennor, eller varför inte en ballograf — om det är något som du är ute efter? Kolla in vårt utbud, du hittar säkerligen snart den rätta pennan för dig!

Tips för ett lyckat köp! Om du köper hem flera pennor eller har många hemma kan det ju också vara en idé att köpa hem ett nytt pennskrin. Det har vi också här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få igång din skrivlust! Det är någonting speciellt med att skriva för hand, kanske för att det inte längre är lika vanligt som förr. Och det är viktigt att fortsätta skriva för hand, oavsett om du skriver i en dagbok eller bara gör en lista över vad som ska handlas på mataffären. Köp hem en penna från oss som får din skrivlust att vakna till liv så märker du snart hur du antecknar ner allt och ingenting mest hela tiden!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.