Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga avfuktare online!

Slipp fuktskador och mögel med avfuktare! Vissa ställen i hemmet är känsliga för fukt, och där det finns fukt finns också risk för att mögel och fuktskador uppstår. Några ställen i hemmet där det kan behövas något för att få bort fukten är källaren, vinden eller badrummet. Vad som behövs är en avfuktare och det kan du hitta hos oss. Vi på Fyndiq har nämligen samlat ett stort utbud av billiga avfuktare så att våra kunder ska slippa dyra skador som fukt och mögel kan orsaka! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att hitta fler apparater som gör luften i hemmet bättre. Du kan bland annat hitta luftfuktare, termometrar och luftrenare hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Avfukta luften och torka tvätten! De flesta av de avfuktare som du kan hitta på den här sidan ska användas i källaren eller badrummet. I dessa utrymmen hänger du ofta din blöta tvätt och därför har tillverkarna varit så smarta att de byggt in en funktion som även torkar tvätten. På så sätt har man skapat en apparat som är ideal för ljust källare, badrum, tvättstugor och torkrum. Du får alltså förutom ett torrt rum, även en torr tvätt! Väljer du exempelvis en avfuktare från Woods kommer den att torka tvätten med hjälp av en ”föneffekt”, vilket reducerar torktiden avsevärt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.