Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig luftkonditionering här

Fynda billig luftkonditionering online! Har AC:n hemma pajat eller vill du ha extra kyla i ditt hem? Med portabel luftkonditionering kan du alltid få frisk kylig luft när du vill svalka dig. Det kan vara extra skönt att ha under högsommaren när du bor i ett hem med så kallat självdrag och inte har en fast luftkonditionering hemma. Men visst kan det även vara bra med lite kylande luft andra årstider när du vill få inomhusluften att kännas frisk och klar. Kolla igenom vårt breda utbud av billig luftkonditionering och fynda en AC som passar in i ditt hem!

Fristående luftkonditionering utan slang tar mindre plats! När du tänker på en AC, ser du då det där stora schabraket som sitter fast i väggen? Det ska du genast sluta upp med! Idag finns det massor av olika AC-varianter för modern luftkonditionering i lägenhet, villa och fritidshus – och flertalet är så snygga och i bra storlek att du knappt ser att de är just luftkylare! Vad sägs till exempel om en rörlig kalluftspelare som du kan ställa in olika lägen på? Eller du kanske vill ha luftkonditionering som även blåser varmluft när det behövs? Vi har samlat ihop de flesta sorters AC för att du ska kunna fixa så du får bra luftkonditionering hemma, välkommen att fynda!

Tips på ett lyckat köp! Det som är bra med att ha portabel luftkonditionering i sitt hem är för att du just kan flytta på enheten till dit den behövs. Tänk bara: inga fler svettiga nätter utan sömn när sommaren är som hetast, och aldrig mer huttrande kvällar i tv-soffan om du väljer en som kan växla till varmluft. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.