Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kontorsstol online!

Bekväm kontorsstol och praktiskt golvskydd — allt du behöver för kontoret! Kontorsstolen är en av de absolut viktigaste beståndsdelarna i varje kontor. Stolen måste vara inställbar för olika längder, vikter och personliga preferenser. Alla gillar ju inte att sitta likadant när de jobbar. För att undvika förslitningsskador på medarbetarna är det dessutom viktigt att kontorsstolen är åtminstone någorlunda ergonomisk och har flera inställningsmöjligheter. Oavsett om du letar efter en bekväm kontorsstol till kontoret eller en att ha hemma vid skrivbordet har vi på Fyndiq något som passar — och billigt dessutom!

Tips för ett lyckat köp! Även konferensrum och andra ytor behöver stolar. Hos oss på Fyndiq kan du hitta alla sorters kontorsstolar du behöver. Allt från de flådigaste kontorsstolarna till enklare och mindre stolar som du lätt kan stapla i konferensrum eller liknande när de inte används. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

De bästa tillbehören till kontorsstolen! Ibland kanske du inte riktigt får till din sittställning eller din arbetsplats precis som du vill, även om du har den bästa kontorsstol du kan tänka dig. Då kan det vara bra att komplettera kontorsstolen med praktiska tillbehör från Fyndiq. Exempelvis kan ett nackstöd till kontorsstolen verkligen sätta guldkant på bekvämligheten i ditt arbete. Och behöver du skydda kontorets parkettgolv från repor rekommenderar vi verkligen ett golvskydd i plast eller textil, hos oss kan du fynda bägge!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.