Kundservice

Fynda billiga kontorsmöbler online

7 065 Fynd

Filtrera

Utrusta ditt kontor med kontorsmöbler till rätt pris

Varje kontor måste ha en viss mängd kontorsmöbler. Vissa saker är självklara, som kontorsstolar och skrivbord, medan andra lätt glöms bort. Förvaring är en typisk sådan sak. Smidigare förvaringsskåp, hängmappsvagnar och pärmkaruseller är praktiska inslag som ett välfungerande kontor inte kan vara utan. Tänk dig själv att försöka sortera och bokföra pappersarbete utan att ha någonstans att sätta papprena och därefter pärmarna som papprena sitter i. Handla billiga kontorsmöbler från Fyndiq online, det är både smidigt och kul!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att du kan vilja skydda kontorets golv mot repor från exempelvis kontorsstolar eller liknande. Speciellt om du har fina parkettgolv. Vi rekommenderar golvskydd mot repor och om du har personal som antingen föredrar eller tvingas arbeta stående kan det vara bra med arbetsplatsmattor som avlastar fötterna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Höj och sänkbart skrivbord är bara ett exempel ur vårt breda sortiment

Oavsett om du behöver bord till konferenslokalen eller just höj och sänkbara skrivbord till personalens arbetsplatser kan du vara säker på att hitta det hos oss. Vi har ett brett urval av exempelvis bord och stolar till konferenslokalen som smidigt kan vikas ihop eller staplas när de inte behöver stå framme eller används. Naturligtvis till marknadens bästa fyndpriser och med fördelaktiga leveransvillkor!