Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av brandvarnare & andra säkerhetsprylar! Det är när vi människor känner oss säkra som vi kan få ut största möjliga lycka av tillvaron. Med bra säkerhetsprylar utplacerade i våra hem är vi ett steg närmre både ökad trygghet och större lyckokänslor. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort och billigt utbud av olika säkerhetsprylar — allt för att skapa ett tryggare hem. Välj mellan en pålitlig brandvarnare eller varför inte gå all-in och installera ett säkerhetssystem med övervakningskameror? Med bra priser och snabba leveranser gör du alltid en bra affär genom att shoppa loss här!

Tips för ett lyckat köp! Det finns seriekopplade brandvarnare du kan köpa för att öka din trygghet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En billig livsförsäkring! När det kommer till våra liv ska vi aldrig tumma på säkerheten. Därav kan en brandvarnare eller brandsläckare vara en otroligt bra och billig livsförsäkring som i vissa fall kan vara helt avgörande om en olycka uppstår. Är du osäker på vilken typ av brandvarnare du ska beställa hem finns det bra brandvarnare test du kan läsa mer om, men det är även viktigt att du tänker på att livslängden för brandsläckare och andra säkerhetsprodukter är begränsad. En slö brandvarnare kan vara en livsfara så se till att alltid ha bra batterier.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.