StartsidaHemmetSäkerhet
Larm & Övervakning

Fynda larm och övervakning online

971 Fynd

Håll dit hem, husbil eller garage säkert med bra och billiga larm för övervakning. Vi har flertalet produkter från massa kända varumärken. Vi har allt ifrån larm till hemmet, vilan, lägenheten eller övervakningskameror och larm med kamera att placera inomhus eller utomhus. Spana in alla våra övervakningssystem och köp ditt larm för övervakning hos oss redan idag!


Fynda Larm & övervakning hos fyndiq

Att känna sig trygg i sitt hem är otroligt viktigt och för extra trygghet kan det därför vara bra att installera larm för övervakning i sitt hem. Vi på fyndiq vill att du ska kunna känna dig lugn och trygg i din vila, lägenhet, husbil eller sommarstuga och därför har vi ett stort utbud av billiga och bra larm och övervakningssystem i flera olika prisklasser. Med våra billiga larm, villalarm och inbrottslarm, övervakning med kamera och rörelsevakt kommer du att på nolltid känna att du säkrar din familj och ditt hem. Med välkända märken som Qihan och Kguard kan du enkelt både filma och känna av rörelse innanför och utanför ditt hem, smidigt och tryggt. Gör dig själv, dina värdesaker och ditt hem tryggt och säkert.

Förutom larm att placera i hemmet, husbilen eller garaget har vi även övervakningskameror att placera inomhus och utomhus så att du kan övervaka infarten till huset eller trädgården. Våra larm och övervakningssystem kommer i flera olika modeller och varianter – exempelvis har vi larm med olika typer av ljud och trådlösa larm. Fynda och hitta det larm och övervakningssystem som passar dig idag!

Övervakningskamera att ha inomhus & utomhus

Genom att placera en övervakningskamera hemma så ökar du din känsla av trygghet samtidigt som det kan ha en avskräckande effekt. Genom att köpa en övervakningskamera som går att placera inomhus eller utomhus kan du även maximera din övervakning och få koll på hemmets alla områden. Är du ute efter fler smarta produkter inom larm och övervakning så hittar du exempelvis RFID –skydd hos oss eller varför inte spana in våra lås eller kassaskåp.

Larm för hemmet - lägenhet eller vila

Vilket typ av larm eller övervakning som lämpar sig bäst kan bero på vilket typ av boende du har. Exempelvis kan behoven skilja sig om du bor i hus, vila eller en lägenhet. Larm och övervakning till lägenhet brukar normalt ha samma komponenter som ett övervakningssystem till ett hus men larmen för lägenhet kan vara något mindre omfattande. Tänk efter vilket behov just du har och välj larm och övervakning som passar dig bäst. Glöm inte heller att vi även har larm med kamera i vårt sortiment så att du kan få en bra översikt över hemmets alla skrymslen och vrån. Spana in alla våra larm idag!

Tips för ett lyckat köp av larm och övervakning

Tänk på att du med många övervakningslarm kan följa vad som händer hemma direkt via telefonen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dold kamera fånga upp det mesta

Med vårt stora utbud av både hemlarm med kamera och fönsterlarm med ljudlarm kan du känna att ditt hem är tryggt och inbrottssäkrat även om du befinner dig på en helt annan breddgrad! För den lite mer äventyrslystna erbjuder vi även coola spionprylar så som billig spionpenna, spionkamera och dolda kameror att spionera med, för vem har inte drömt om att vara en hemlig agent någon gång? Vi har billiga trådlösa larm och kameror — allt du kan tänka dig för övervakning på riktigt och för att leka spion och 007. Skynda att fynda hos oss online!