Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt inbrottslarm online!

Säkra ditt hem med rätt inbrottslarm Vem vill inte ha ett tryggt och säkert hem? Det vill vi, och vi erbjuder dig en enkel väg dit! Med våra billiga larm, villalarm och inbrottslarm, övervakning med kamera och rörelsevakt kommer du att på nolltid känna att du säkrar din familj och ditt hem. Med välkända märken som Qihan och Kguard kan du enkelt både filma och känna av rörelse innanför och utanför ditt hem, smidigt och tryggt. Gör dig själv, dina värdesaker och ditt hem tryggt och säkert - välkommen att fynda billig övervakning hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du med många övervakningslarm kan följa vad som händer hemma direkt via telefonen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dold kamera fånga upp det mesta Med vårt stora utbud av både hemlarm med kamera och fönsterlarm med ljudlarm kan du känna att ditt hem är tryggt och inbrottssäkrat även om du befinner dig på en helt annan breddgrad! För den lite mer äventyrslystna erbjuder vi även coola spionprylar så som billig spionpenna, spionkamera och dolda kameror att spionera med, för vem har inte drömt om att vara en hemlig agent någon gång? Vi har billiga trådlösa larm och kameror — allt du kan tänka dig för övervakning på riktigt och för att leka spion och 007. Skynda att fynda hos oss online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.