Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt dörrstopp online!

Fyndiqs favoriter

Håll upp dörren med ett dörrstopp! När det exempelvis är dags att flytta, bära ut saker från hemmet till bilen, vädra lite eller göra något annat som kräver att dörren står öppen, är det smidigast att ha ett dörrstopp. Dörrstoppet kan även vara bra att ha i ett barnrum exempelvis, där det finns risk att någon klämmer sig i dörren. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga dörrstopp i olika modeller och utformningar som passar de flesta hem. Titta runt i det stora utbudet och börja fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter något annat smart till hemmet? Det hittar du med största sannolikhet hos oss! Leta runt i kategorin ”Hemmet” och hitta ditt nästa fynd. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett dörrstopp blir fint i hemmet! Vi har nämnt att dörrstoppet passar utmärkt i de lägen då dörren måste hållas öppen under en längre tid och när man inte vill att någon ska klämma sig i den. Men dörrstoppet kan även tillföra något till hemmet och göra det finare. Många av dörrstoppen på den här sidan är nämligen riktigt vackra att titta på. Vad sägs exempelvis om ett dörrstopp i gjutjärn som är format som en grismamma och en liten kulting? Perfekt för den lite mer robusta dörren. Eller varför inte ett dörrstopp i skinnimitation i form av en uggla eller en tax? Så himla sött!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.