Kundservice

Fynda billigt dörrstopp online

16 080 Fynd

Filtrera

Håll upp dörren med ett dörrstopp

När det exempelvis är dags att flytta, bära ut saker från hemmet till bilen, vädra lite eller göra något annat som kräver att dörren står öppen, är det smidigast att ha ett dörrstopp. Dörrstoppet kan även vara bra att ha i ett barnrum exempelvis, där det finns risk att någon klämmer sig i dörren. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga dörrstopp i olika modeller och utformningar som passar de flesta hem. Titta runt i det stora utbudet och börja fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter något annat smart till hemmet? Det hittar du med största sannolikhet hos oss! Leta runt i kategorin Hemmet och hitta ditt nästa fynd. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett dörrstopp blir fint i hemmet

Vi har nämnt att dörrstoppet passar utmärkt i de lägen då dörren måste hållas öppen under en längre tid och när man inte vill att någon ska klämma sig i den. Men dörrstoppet kan även tillföra något till hemmet och göra det finare. Många av dörrstoppen på den här sidan är nämligen riktigt vackra att titta på. Vad sägs exempelvis om ett dörrstopp i gjutjärn som är format som en grismamma och en liten kulting? Perfekt för den lite mer robusta dörren. Eller varför inte ett dörrstopp i skinnimitation i form av en uggla eller en tax? Så himla sött!