Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga brandsläckare online

159 Fynd

Öka säkerheten med större brandsäkerhet

Bakom hemmets fyra väggar ska vi alla kunna känna oss trygga och säkra. Genom att gardera sig med bra och rätt brandprodukter går det att känna sig ännu mer säker — både när en är hemma eller när en är på resande fot. Här på Fyndiq har vi samlat alla produkter som går under brandsäkerhet och vi har allt från billiga brandvarnare, brandsläckare, brandfilt och brandstege till trådlös brandvarnare med inbyggd spionkamera. Allt för att du ska känna dig så säker som möjligt.

Tips för ett lyckat köp

Det finns många brandvarnare test som ger bra information om olika typer, ett litet tips om du svävar mellan pulversläckare eller skumsläckare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fler brandvarnare ger större trygghet

Att tänka att det räcker med endast en brandvarnare är inte helt korrekt. För en enrummare räcker det, men de flesta bor större och då är det viktigt att tänka att din varnare ska säga till så fort som möjligt, vilket betyder att en brandvarnare i varje rum är optimalt — för att en ska vara så säker som möjligt. Att ha både brandfilt och brandsläckare är även det något att rekommendera och gärna på en plats som är lättillgänglig. Förhoppningsvis kommer din uppsättning av säkerhetsprodukter aldrig att sättas på prov, men varför chansä